Semester.

Började dagen med att gå ner till stan för att luncha och planera semester med Linnea och Sophia.. Slutade istället med en massa skitsnack så ingenting blev gjort. Har därför legat framför datorn och kollat på resor hela kvällen. Nu är semestern iallafall inskickad så nu hoppas vi bara på det bästa.

Har även varit på handledarkursen för körkort. Det tråkigaste på länge, kunde knappt hålla ögonen öppna.

Borde gå och lägga mig nu, Linnea kommer till mig alldeles för tidigt imorgon.. Om jag lyckas komma upp.




3-rätters.

Kom precis hem från middag med familj och pojkvän på min brors skola, 3 rätters och lite vin.. Han var lika duktig som alltid!

Nu har jag tagit två sömn-liknande tabletter, skjutsen kommer 04.45 imorgonbitti. Helvete.


Förkyld.

Trotsar förkylningen och jobbar ändå.. Blir bara värre. Hade helst av allt velat spendera lite lön på Hugo ikväll. Som ni förstått älskar jag onsdagarna! Imorgon är jag iallafall ledig, får se om jag orkar shoppa lite... skoja, det är klart att jag gör! Måste hur som ta det lugnt för på fredag ska jag jobba på en annan restaurang, Klinga! Börjar 05.30. Kan nästan tro att det är ett skämt, men nej då.



Bjuder på en liten egotripp från förr, var ändå en ganska engagerad bloggare med tanke på alla dessa bilder jag tog! Haha. Kommer förmodligen att bli bättre - då vi går mot varmare tider.. tills vidare får det va.


lägenhet,resor,jobb.

Ligger i sängen framför datorn och tvn, precis som jag gjort hela dagen - förutom att jag varit på lägenhetsvisning. Jag gillar den trots att den är väldigt liten. Ja. Nej. Har även kollat på en annan som jag förhoppningsvis får hyra i andrahand, får svar i början utav Feb. Men då är frågan, ett andrahandskontrakt eller att köpa sig en egen?
 Hur som, så ser jag väldigt ljust på det hela. Snart så.. Kanske kommer det att hända någonting.

Satt alldeles nyss också och kikade på resor tillsammans med Mamma. Familjen har tänkt åka när mormor fyller 65 nu i September. Ska även åka någonstans med tjejerna och med pojkvännen. Mycket men kul!

 Linnea var även här förut och sa Hej, är nämligen sjuk, just därför jag inte gjort någonting idag. Skulle jobbat och allt. Hatar att sjukanmäla mig. Vill ju jobba, såklart.

Massor med bra program på tvn att underhålla mig med, massor med fina lägenheter att kika på och framförallt massor med fin inredning.



Chillar.


Lördag.

Vaknade vid halv två.. Skyller på stängningen igår. Rätt så realistisk tid med tanke på när jag somnade..

Var nere på stan 40 min senare för att handla vin och någon topp till kvällen. Blev en vinröd från Monki som jag spanat in ett tag..

Duschat,ätit lite, städat.. Ikväll är det jag som står för förfesten! Mina älskade arbetskamrater kommer hem hit samt några fler. Kan inte bli annat än bra.


Tränat.

Nu är pengarna betalda så nu finns det ingen återvändo. Första träningspasset på flera år.. Kan inte göra annat än att garva åt hur dålig kondition jag faktiskt har. Vill man bli fin, får man lida pin.

Sitter på spårvagnen hem nu.. Ikväll verkar det bli bowling.. Och imorgon utgång! Vardagar när dom är som bäst.


Fika.

Igår hann jag med att vara överallt och ingenstans just för att jag började jobba vid 18.45. Sov länge, gick fort på stan, hängde i Emelies nya lägenhet, våldgästa Martina.. och så jobba till 02. (Okej vi blev skit-sena så var hemma runt 03.30)



Dessa fina cupcakes ni ser ovan bjöd Sophia på ikväll hemma hos henne i Smedby dit jag och Linnea var bjudna. Pratade mest om jobb (såklart då vi alla jobbar ihop) och hade det hur trevligt som helst.

Ännu en ledig dag imorgon, dags att förnya träningskortet på friskis...


Jobb.

Nyligen kommit hem från jobbet, slutade vid 01 och tog spårvagnen hem. Blir som paranoid när jag går hem från vagnen, tror att någon står och lurar bakom varje hörn, precis likadant är det de mörka mornarna vid omkring 05.00.. Skrämmer upp mig själv helt.

Påtal om något annat så har det skett något stort idag.... Jag har gått till körskolan! Vaaa, är det sant?!!! Jo men visst. Den 30 jan går vi handledar- kursen. Det trodde ni aldrig va? Och när vi ändå är igång så ska jag och Linnea börja träna, redan nu om någon dag. Hade ett sånt peppande samtal kring allt detta i onsdags( efter några glas vin) men det hjälpte verkligen. Fick en riktig jävla hård spark i röven känns det som och jag är taggad! Underbart!

Nu ska jag smsterra Linnea, har dom inte blivit klara på jobbet ännu?

Bilden på mig och Alle åker upp pga. Att jag saknar henne maaassor. Imorgon ses vi dock på jobbet.. Jag säger då det, älskar mitt jobb och att jag får göra det tillsammans med några av mina finaste. Godnatt!


.

Fredag? Är det sant. Såg att någon nämnt det på sin blogg. Detta är det bästa med alla onsdags-utgångar.. Helgen försvinner liksom och alla dagar skulle lika gärna kunna vara just Lördagar. Jag jobbar hela helgen. Och det gör mig absolut ingenting. För jag har haft en skit-bra vecka.


Hugo.

Onsdagsutgång igår med Linnea, Elle och Martina. Lika kul som vanligt, lika sent som vanligt, och lika onyktert som vanligt.

.

Har haft bland de bästa helgerna på länge.. eller alla tidigare helger sen en tid tillbaka har varit fulla med en massa galenheter. Hängde med ena tjejgänget på fredagen,och med det andra på lördagen. Perfekt! Det var inte lika kul att börja jobbet klockan 07 imorse efter en helg med alldeles för lite sömn.












Födelsedagsfirande.

Förstår inte hur jag lyckas vakna upp med världens baksmälla..

Gått på stan med Irmeli och Emma för att leta present, ätit mat osv..
Ligger nu däckad i sängen. Två timmar kvar tills man ska vara på plats. Livet blir så himla mycket jobbigare när man är trött och bakis.. Mamma kom precis in med ett glas vitt, kanske är precis vad jag behöver. Ses på puls ikväll gott folk!


Nyktert.

Jobbade till 22,45.. Fick skjuts till b-friend på världens, drack ett glas vitt och gick lika fort som jag kom till cromwell där alla tjejerna var för att fira linneas 21 års dag. Nyktrast av alla och dansade nästan till stängning.


Nu ska jag sova.


Lill-lördag.

Är det inte typiskt, har tjatat på ungefär alla tänkbara att vi ska gå ut ikväll, Hamnar på världens med jobbtjejerna samt vänner till dem, hur trevligt som helst.. Och vilka blir inte taggade? Och vilka ska gå ut? Jo, inte jag iallafall där jag satt med mina kängor. Kan.inte.dansa.i.lågskor! Haha. Mitt egna val.. Som slutade i att jag och Amanda tog en promenad hem hur som helst. Jag får hålla mig tills på lördag då vi åter ses igen, för att fira Alexandra.tyvärr, så slår ju inget onsdagarna på Hugo. Eller Hugo överhuvudtaget..

Nåväl. Någon gång måste det vara min tur att passa, var faktiskt ute förra onsdagen + onsdagen innan det, krigare som man är.

Men Med rätt människor runt sig funkar det överallt. Och med det säger jag godnatt!


Nyåret.

Skrev ett litet inlägg om lördagen igår, men tydligen kom det bara upp några få bilder. Vi var iallafall ett härligt gäng hemma hos Emelie och firade in det nya året tillsammans.

Ett trött tjej gick till jobbet igår för att jobba 10 timmar, tror nog jag är ännu tröttare idag. Ska väl ta tag i dagen och träffa tjejerna eller något... Ligger fortfarande i sängen!


 


Nyår.


RSS 2.0