Mellandagsrea.

Lördagens utgång var helt okej, jag och Heidi hamnade tillsist på Karateklubben och dansade en massa innan vi gick och åt kebabtallrik för att sedan ta taxi hem till mig och sova..

Igår gick jag tillsammans med min älsklingsbror på mellandagsrean innan vi gick och åt på restaurang.. Idag efter jobbet var det samma visa igen.. Men börjar inse att det inte finns någonting att ha ändå!!

Har förövrigt fått med familjen på att dieta lite.. Äntligen! Inte bra med cheeseburgare ca 5 dagar i veckan.. Nja, är ju inte deras fel men ändå.

Nu. Läggdags! Ska upp vid 05 imorgon.


Alla älskar Alice.

Ligger och tittar på filmen jag nämnt ovan. Känner igen mig så väl. Frustationen smärtan lögner. Får ont i hjärtat. Inget barn ska behöva välja..

Det var heller inget vi gjorde, nu är det istället han som valde bort oss.

Dagen före julafton, vi gjorde ett nytt sälj-rekord på jobbet! Förstå hur mycket folk..

Firat lite jul hemma hos Ante, försökt att slå in julklappar i sista sekund. Ärligt talat så känns det inte som om jag går in för detta helhjärtat.. Självklart vill jag ge mina fina en massa saker som dem är värda. Men. Allt annat. Runtomkring, känns lite för jobbigt helt enkelt.. Vore skönt om man kunde glida igenom helgen smärt och tankfritt! Nåväl. Nu börjar filmen igen.

God jul allihopa!


Onsdags-utgång.



Blev en spontan utgång igår med Martina, Alle och Heidi (Bilden är sen i lördags) på Hugo. Stället var smockat av små-folk. Inte små som jag, utan SMÅ. ja ni förstår. As lång kö. Tacka fan för att vi slapp den.. Heidi och jag promenderade hem hit i kylan vid stängning, åt lite mackor innan vi sedan gick och sov. Bara det att jag började jobba vid 11 imorse! Heidi började tidigare än så men, inte helt likt mig att klara av det.. det var förjävligt men jag överlevde ju. Imorgon ska jag jobba igen och sen hem och fira jul eller likande hos Ante. Inte kan man fatta att självaste julafton är om bara två dagar. Sjukt i huvudet.


Puls.

En helt klart godkänd lördagsnatt igår, utgång med Heidi, Maja, Alexandra mfl.

Nästa helg, juldagen = party
Helgen efter de, nyår = party
Helgen efter det fyller både Alle och Linnea år = party x2

Efter det jobbar jag med största sannolikhet så DÅ, 7 helger senare får jag ta det lugnt. Inte för jag klagar.

Nu ska jag jobba.


blabla.bla.

Gick på stan, idag igen.. Kom hem med lite mer vettiga saker denna gång. Köpt en jacka som jag ska hämta på Söndag pga. att den var trasig, något som skräddaren skulle fixa! En otroligt fin orange klänning från monki samt linnet nedanför. (Vilket var det enda jag hittade bild på)

Har precis lagat mat och inväntar familjen, tror inte dem landet än försom de inte ringt, men om bara några minuter så. Återstår att se om vi tjejer sen hittar på något eller om jag stannar hemma.. Jobbar trots allt tidigt imorgon - direkt efter ska jag till Svärtinge för att fira morfars 70 års dag, lika fort som jag kom behöver jag åka därifrån för att gå några hundra meter hem till Amanda för förfest! Kommer nog bli en toppenlördag.


Donken-love.

Dagen började lagom bra när jag vid 05.30 stod och väntade på en spårvagn som aldrig kom och inte heller ersattes av någon buss, tja försening till jobbet..

Slutade ovanligt tidigt och åkte direkt till stan för att möta upp Sanna och Heidi där vi sen spenderade flera timmar.

Påtal om något annat..

Christine är äntligen tillbaka på jobbet så nu är allting som det ska vara igen. Om vi bortser från att Irmeli inte längre är kvar, Men vi är nu inne på fjärde helg ihop vilket duger mer än väl! Är jävligt tacksam över att jag har så fina personer omkring mig varje dag. Tack tack tack, och tack för alla dom
Senaste, galna lördagar vi haft!

Nog om min kärlek till donken-tjejerna. Haha.

Imorgon kommer min familj hem, det har gått alldeles för fort men jag saknar dem. Speciellt Min lillebror. Har varit nära flera gånger att smsa till han och fråga ex. Var han är, eller om vi ska göra något när han kommit hem från skolan - för att sen komma på att han är flera timmar ifrån mig, i ett annat land.
Är ledig imorgon och ska då städa rent hela lägenheten.. Typ.


Mys-dag.

Dagen började (när jag väl vaknat) först med julmys med jobbet.. Fika, godis, mackor osv.. För att sedan gå nån timme med Heidi på stan, och sist fika återigen med henne + jobbtjejerna på skafferiet.. Måste hem och lägga mig nu. Klockan ringer innan 05 imorgon, aldrig hänt innan.


movie-night

New years eve, Mästerkattens stövlar och En gång i Phuket var filmerna som visades inatt.
Både den förstnämnda och den sista var att rekomendera men när den animerade filmen, som desutom var i 3D visades så var det ju rena fällan för att somna. Hatar 3D. Jobbigt i både huvud och ögon.

Kom hem runt 07.30 imorse. ville.bara.sova.

Ps. Molly är skitjobbig och jag skit-allergisk, måste köpa nya allergitabletter. påminnelse.



.

Föresten, lördagen blev hel-lyckad! Minns inte vistelsen på puls dock. Tur att den blev så kortvarig! Haha. Får ta igen det på lördag..


Luciavakan.

Idag har jag för första gången lagat min egna matlåda (var så illa tvungen) började bra när jag insåg att det är fläsk jag tinat istället för bacon. Aldrig! Fick göra något helt annat..

Ligger just nu i Antes säng och väntar på att klockan ska bli lite mer.. Ska nämligen tillsammans med 2 tjejer från jobbet gå på sf luciavaka.. Bio hela natten! Hur i helvete ska jag hålls mig vaken är frågan..


Förfest!

Inväntar lite killar och tjejor, kan dom inte bara komma nu. nu. nuuu..


Om jobb, katt och klänningar.

Kom precis innanför dörren och möttes av en hyperaktiv men förhoppningsvis glad Molly. Tog en allergi-tablett så jag kunde klappa lite på henne.. Nu är hon ute i stormen och är lite orolig över henne, som en mamma. Stod kvar länge och kollade så hon verkligen gick ner från balkongen så jag inte stängde ut henne fast att hon inte ville, någon minut senare ropade jag på henne. Då får hon skylla sig själv nu.(ska gå och titta efter henne igen innan jag somnar)

Det var en tung kväll på jobbet, efter 22 var det bara jag och mina 3 favoritkillar kvar.. Och en massa med gäster. Jag var helt slut och det både syntes och märktes.. Var som en gnällig liten snorunge. Men så fort klockan blev 1.00 och vi stängde så blev det bättre..

Beställde föresten en klänning i julklapp till mig själv (från ante) ifrån inlovewithfashion, sidan som är galet hypad just nu då varenda bloggerska lägger upp bilder och skriver om hemsidan. Jag valde mellan två stycken. Ingen av dem fanns sen i min storlek. Det blev någon helt annan lite halvsnygg klänning bara för att, det var ju faktiskt rea! Nu är det bara att vänta och se.

Borde sova nu, ska gå upp skapligt tidigt och åka iväg på en massa ärenden. Handla julklappar, åka till systemet, handla inför förfest.. Ja listan kan göras lång.
Ska ändå bara läsa liiite bok först. Godnatt!


Tomt.

Kände en klump i magen när jag vaknade vid 05 och hörde hur dom gjorde sig redo för att åka iväg. En vecka går fort!

Känner mig lite som en hemmafru som städar, diskar osv.. För imorgon får jag finbesök! Men innan det blir lördag så ska jag jobba 10 timmar denna fredag.. En sak i taget!


Det här med rubriker.

Jobbade stängning igår.. Benny skjutsade hem mig och vi satt och sjöng högt till Ronny och Ragge och Adele! Mötte upp Ante rätt tidigt i förmiddags för frukost/ lunch på paus och julklapps shopping.. Väntar nu på att få åka till jobbet igen.

Imorgon åker min familj utomlands i en vecka så jag har lägenheten för mig själv.. Jag och Molly(katten) som jag inte ens tål.. Men vi ska nog komma överens..

Undrar bara hur det ska gå utan dem.


.

Varför dessa svårigheter med sömnen? Var helt slut efter ikväll och kände, äntligen kan jag lägga mig i tid! Läste en liten stund men släckte lampan för 50 min sedan. Hopplöst. Orkar inte. Är så rastlös. Känner en liten ångest. Vet inte för vad.. Eller...


Jorden anropar Alle.

Väntar på att en efterbliven tjej vid namn Alexandra ska höra av sig så vi kan åka en sväng till Maxi innan vi ska vara på Hugo vid 20.00.. Om vi hinner eller inte återstår att se.


Om man kunde sova.

Kan inte sova.. Konstigt. Nu ikväll har vi ätit kräftor och räkor. Eller jag tittade
mest på då jag vägrar rensa de små djuren. Äckligt. Ligger en pojke bredvid mig som andas tungt.. Ser skönt ut. Överväger om jag ska tända lampan och läsa eller ej, vill ju inte väcka honom..

Har en ledig dag imorgon, jobbar mer timmar denna månad än vad jag gjort någon gång tidigare. Inget mig emot..

Så, imorgon kväll är vi ett gäng tjejer från jobbet samt några fler som ska till Hugo för bowling och käk! Kan ju inte bli annat än bra!


Ska nog läsa ändå. Ger det ett försök, här kan jag ju inte bara ligga helt klarvaken.


Karate på karateklubben.

Vi hamnde på trappan, galen natt. Heidi sov hos mig. Kom i säng vid 5. Hon åkte och jobbade "tidigt" imorse, jag sov bort ångesten till klockan 3..

Karate på Karateklubben. jo tjena.

Fredags-natt.

Sitter på spårvagnen ifrån jobbet, känner mig taskig som lämna kvar grabbarna med en massa disk och städning- men trots det måste jag erkänna att det var väldigt skönt att få gå hem en timme tidigare och slippa det sista.

Imorgon ska jag försöka att komma upp tidigt så jag kan gå på den estniska julbasaren, som varje år.. Ska sedan jobba fram till 22 och hoppa på bussen direkt efteråt för att åka till Irmeli i Smedby! Vi får se vart kvällen bär oss..


Osammanhängande.

Igårkväll möttes vi ett gäng tjejer först på fräcka för lite fika och mat, så avslutade vi det hela med ciderkanna på Världens. Innan det köpte jag tröjan på bilden nedan.



Bild snodd från Google.


Sen var det ju detdär med att gå och lägga sig tidigt - efter att ha somnat runt 05.00 i flera dagar.
Det slutade med att jag låg vaken hela natten. Gick till jobbet tidigt imorse utan någon sömn. Konstigt nog väldigt pigg..

Skönt att jobba dag för en gångs skull. Har druckit vin och ätit tacos med familjen.
Nu kollar vi runt efter en massa lägenheter. till mig.

vet att jag skriver helt osammanhängande.



RSS 2.0