03:19.

Klockan står på 11.00, det sägs att åtta timmars sömn ska räcka och det blir det ju nästan.. Men tvivlar starkt på mig själv. Har jobbat natt nu så länge att dygnet är totalt upp och ner.

Innan jobbet gick jag på stan med Emma, Carro och Heidi.. Väl på McDonalds var Alexandra där i några timmar med mig och förgyllde dagen ytterligare... Det är så perfekt att få jobba ihop med en av sina närmsta vänner samt en massa andra fina människor. Då spelar jobbet i sig inte någon större roll.

Hur som. Ska fördriva tiden genom att läsa bloggar jag egentligen inte gillar så jag fortare ska bli trött!
Julbak med Alle står på schemat imorgon och det tar ju på ens krafter att sitta och titta på medan hon gör allt jobb! Haha. Kanske att jag får komma med nåt annat förslag på vad vi kan hitta på.

Godnatt!


Dance till you're dead.

Jag och alexandra hängde med några donken tjejer, en massa universitets folk samt folk från Norrland igårkväll innan vi begav oss till Världens bar och Trappan! Galen kväll. sjukt kul. Idag har vi varit på födelsedagsfirande och nu sitter jag och gråter en massa till idol..

Helgen har gått alldeles för fort.

Hangover.

Nästan så att jag utsatte mig själv för ett litet självmordsförsök genom att gå ut igår - Det var skitkul, det var en massa tequila rose och allt annat..
När Ante kröp ner i sängen imorse vid 06.00 hade jag fortfarande inte alla hästar hemma. Nåväl. Kom upp ur sängen tillslut och åkte hem till Heidi. Skitsnygg och brun, såklart.

Började jobba vid 17, ynka fyra timmar - men ja, det var ju förjävligt! Ni skulle sett bakissvettningarna. Av någon anledning mår jag alltid sämre när det närmar sig kväll. shit pommes. Jag lever nu allafall.

Hugo.

Sitter hemma hos Martina och dricker cider och vin! Väntar in Fille som åker iväg imorgon i 7(!) månader..... Punkt.


Dom är hemma.

Vaknade upp vid halv sju av ett underbart sms, dom är hemma!! Att jag inte kunde somna om sen på en timme var en annan femma, dels för de bygger och borrar precis utanför fönstret och dels för jag var så extremt taggad! Äntligen.


An american crime.

Så tråkigt som jag haft idag var det väldigt länge sen jag hade, det sägs vara nyttigt. För vadå? Har legat i sängen exakt hela dagen förutom när vi lagade mat. Marcus har hållt mig sällskap halva dagen men sen dög jag inte mer.. Han gick och köpte godis och såg på film med någon tjejkompis, så fort dom gick igen sprang jag in i hans rum och snodde godisskålen. Har ett sånt sötsug hela tiden!

Ligger nu i sängen(skriver från mobilen som vanligt) och ser på film, jag luktar skit! Har smörjt in mig med bus igen.. Passande med nya lakan och allt..


Frukost.

Klockan är just nu 16.30 och jag äter kycklingsallad till frukost med vitlöksbröd och tzatsiki made by ME! sov till 14 så antar jag var rätt slut efter denna jobbhelg!

>

Spanien.




Från när jag var i Spanien för tredje gången det här året.


Skilda världar.

Emma och jag stod i driven, jag tog emot beställningarna och hon gav ut dem.. Jag känner plötsligt igen killen i luckan, det kan väl inte vara...?

Ropar åt Emma att kolla på han som skulle komma fram i vita bilen.. Så får jag höra genom mitt headset " det är ju skilda världar Daniel!!! " jag skriker till lite och nu undrar en annan gäst i luckan vad jag håller på med " det är en kändis där framme " säger jag och springer fram till honom i lucka 2 och slänger ur mig " jag visste att jag kände igen dig " han bad sedan Emma hälsa åt mig då jag sprang iväg lika fort som jag pratat med honom.. Haha vi levde på det i någon timme där..

Snart går jag på den sista stängningen för helgen, undra vad som sker ikväll..


Fredagskänsla.

Överallt får jag höra om hur skönt det är med fredag, Helg.. Själv kan man säga att jag redan haft min eller att jag skippar den helt. 16-02 pass fre, lör och söndag.

Jag,typ, älskar mitt jobb.. Det är så synd att jag får gäster som man bara vill skjuta skallen av.. Så.jävla.jobbiga! Har trots allt en liten hatkärlek till dem.. Kan inte vart nån som lärt dem skillnad på rätt och fel. Ibland önskar jag att istället för att få vara lilla Malin, byta skepnad till en stor stark bjässe till man när jag tar beställningar, då kanske jag skulle slippa höra mitt namn skrikandes över hela matsalen. Ska man ta de som en komplimang?

Nu ligger jag hemma hos Ante, han sover redan men lyckades hålla sig vaken tills jag kom ändå. Hjärtat!

Jag hörde föresten att Amanda P åkte ur idol! Fan också. Undra om hon kommer till linden imorgon. Nörd. Nu ska jag försöka sova.


5 days.


Tandläkarskräck.

Det började bra redan inatt då jag drömde mardrömmar om besöket. Allt som allt skulle det gå på 4000kr. Tack och hejdå sa jag då och gick därifrån..

Imorse halvvägs på cykeln kom jag på att jag inte tagit med mig kontokortet, ringer mamma i förtvivlan som säger att man kan ta det på faktura..

"Vi är snart klara, jag vet att du vill härifrån" Antingen läste hon om min skräck i journalen eller så såg hon det genom mina uttryck, det var nog rätt svårt att missa mitt obehag.

Så var det ju det där med fakturan, sagt och gjort - gick ju snabbt och hur smidigt som helst. Om det inte vore för det, att jag påväg ut från huset jag kommer på, AHA.. glömde väl ändå fakturalappen på hyllan vid spegeln.. hade alltså tänkt att gå därifrån och skita i lappen. STRESSAD eller bara väldigt glömsk tjej!?

Och sen.. Hemvägen, bara uppförsbackar - varken ätit eller druckit (då kan man ju ha en massa mat mellan tänderna och hur fräscht kan det vara för dom?) Och jag bara kände motvinden. Bokstavligt!

Det här blir nog en bra dag..


Ni måste se breaking dawn.



Med risk för att låta som ett 15-årigt twilight-fan, (Okej jag erkänner.)men jag sitter här och dör lite. Har fortfarande småont i hjärtat för att den lämnade mig så berörd. Den var så bra, så BRA! Se den. nu.


Irriterad.

Det är så skrattretande, att tro hoppas om vartannat men det slutar alltid med samma visa varje gång.. Ändå lär man sig aldrig.. För så var det ju de där med hoppet..


Om bara några få dagar, (jämfört med hur länge dem varit borta) kommer våra två saknade tjejer hem! Det ska bli så himla kul att bli samlade igen.


Twilight.

Tredje gången nu jag blir "väckt"
1. När mitt hjärta skulle till skolan
2. Av en hysterisk men glad mamma
3. Av lillebror som inte trodde jag var hemma

Gick ändå och la oss innan 00 igår så har fått sova sjukt länge. Skönt.

Igårkväll på Hugo var det musik- quiz, god mat och öl! Trevligt. Och som rubriken lyder så ska vi på premiärdagen gå och se den nya twilight filmen!!! Är så taggad , fattar typ inte själv.. Efter det kan det bli en utgång. Vi får se! Är ledig imorgon men ska till tandis 10.10, är väl endå lite väl tidigt..


Kommer inte på rubrik.

Sitter just nu hemma hos Alexandra efter en dag på jobbet, pratar om lördagen som hon delvis missade genom att gå hem. Brukar oftast (alltid) vara tvärtom. Klockan 19 ska jag ner till Hugo för att äta osv. Blir trevligt!


2 pics.


Två bilder från igår.


Farsdag.

Vet ni hur kul det var igår? Jag var det enda ljus- huvet på födelsedagskalaset för Paul. Haha! Hade det så trevligt och även utgången var i en klass för sig.

Sitter just nu hemma hos farmor och farfar och skriver.. Skulle precis åka hem men Mamma och Kevin stannade för kaffe och vin.. Ska slänga mig i sängen så fort jag kommer hem, är så trött!


Shopping med min fina.

Kom precis hem ifrån en runda på stan med Martina, min fina tjej♥
 Handlade lite onödigt som ett par skinn-handskar från Scorett och en billig, rätt ful klänning från H&M för bara 99 kr. Tanken med den är dock att jag ska ha en stickad tröja över och bara visa det nederstaa på den, så.. ja. Kan låtsas att det är en kjol.


"Lånade" en bild från google. Är väl fortfarande för lat för att ta egna bilder..

Nu ska jag äta thaimat, tvätta håret.. och göra mig redo för kvällen.
Kommer vara SÅ klar i tid. (Alle känn pressen)


Brun utan sol.


Emma, Sanna och Katta gick nyligen härifrån och nu sitter jag här och stinker, verkligen stinker brun utan sol. Orkar liksom inte att ta mig till ett solarium så nu tänkte jag testa på en ny bus.. Går in på apoteket där Emma rekommenderat en, då hon som jobbar där istället rekommenderar en skit.dyr. Smiter lite fort därifrån. Går istället in på Kicks där jag har presentkort och tar den första (läs: billigaste) bästa. Får väl helt enkelt kanske skylla mig själv att jag luktar så förtjusante. inte.

Vi håller alla tummar för att doften inte håller i sig till imorgon okej! Tack för det.


Mys-fredag.

Sitter just nu i mitt vardagsrum med en massa tända ljus tillsammans med pojkvän och lillebror. Mamma står i köket och lagar mat och snart ska jag tvinga Ante att städa undervåningen med mig tills tjejerna kommer över på idol-tittande!

Imorgon fm ska jag träffa Martina på stan och på kvällen blir det troligen utgång! Upp och hoppa tidigt på söndagen då vi ska till Svärtinge för farsdag firande. Nu kan ni min helg i detalj, den kommer bli toppen!


Jobb.



Den här transparenta skapelse kostade min lillebror 500 spänn! Valde ut den i födelsedagspresent. Tror ni jag har använt den någon gång? Svar nej.. Blir så trött på mig själv. Lyckas helt plötsligt inte matcha den till något, trots att jag hade en miljon outfits i huvudet.

Nåväl. Igår hade jag så otroligt tråkigt i väntan på att jag skulle få börja jobba vid  16.00. Det slutade med att jag gick hela vägen till jobbet, hageby.. och ja, det är ju en bit! Jobbade sedan 10 timmar på det. Idag är det bara ynka 4h, sen tar jag helg! Något jag får sota för nästa vecka då det är stängningspass fre,lörd,söndag.. men det tar vi då!

 Ikväll blir det hur som helst myskväll då han,såklart - jobbar hela helgen bara föra att jag är ledig.


Everthing is just repeating.




Okej, jag hatar bloggdesign. Det kändes ju så himla lätt förr, antar att det var något år sen nu. Orkar i vilket fall inte mera nu! Sitter med hörlurar och lyssnar på musik samtidigt som jag tittar på tv. Nu kom lill-brorsan med en massa melon. Vilken fin slav jag har.


Ett kärleksbrev.

 

Fick ett sånt fint kort på posten här om dagen, från en full pojkvän skickat ca 03.00 en onsdagsnatt efter krogen.


Texas longhorn.

Matkoma. Kom precis hem från Texas longhorn tillsammans med familjen + mormor och morfar, nu sitter dem här utanför i vardagsrummet och dricker kaffe. Så himla mysigt! Min jobbhelg är nu över, var ändå och grävde i schema-pärmen efter några tider jag kunde ta nu månd,tisdag då jag är ledig.. men icke! Ante börjar jobba imorgon och jobbar veckan ut.. känns rätt så ensamt! Aja.. har suttit med det här inlägget så länge så jag avrundar nu, ska se på idol som jag missat..

Första inlägget.

Jag skriver nu mitt första inlägg ifrån min telefon. Ville bara berätta om min helt, enligt mig, underbara helg.

Igårkväll hade Philip fixat så jag och min pojkvän fick gå på Joe Labero, gratis.. Jag var med i showen!! Wow.


Idag har jag jobbat ända till 17 och om bara några minuter ska vi ut och äta på restaurant.. Imorgon ser dagen exakt lika dan ut fast då med min familj istället för Antes. Det passar perfekt då det är min jobb-helg och jag börjar alldeles för tidigt för någon vild utgång eller liknande..

När jag har tid ska jag fixa iordning här, ville bara skriva lite! Puss


RSS 2.0