Fet.

Trött på att vara en tjockis så gav mig ut på en promenad mitt bland all tvätt och kläd-rensning. Inte för att det hjälper men det lättade lite på ångesten iallafall. Bara lite.


Hos Linnea.

Sitter just nu i Linneas nya lägenhet.. varit i min egen hela dagen och tittat på när mamma målat! Hängde även är i gårkväll efter jobbet. Helt perfekt medans min ännu inte är klar.

Hade inget vettigare att säga .


Jävla jobbig fredag.

Vilken jävla dag! Är helt slut. Väntar på spårvagnen, ska spendera lite pengar på kläder! Blir en väldigt lugn helg då jag jobbar morgon-passen.. Synd med tanke på att det är fest både idag och imorgon. Jag överlever nog en helg utan. Ikväll blir det fredags-mys ivarjefall..


Målar.

Är en väldigt trött tjej som skriver just nu, Mamma väckte mig hur tidigt som helst imorse för att vi skulle åka till lägenheten och måla. Jag målade klart en liten garderob medans hon målade hela vardagsrummet. Mormor kom förbi och vi åt pizza på golvet. Följde sedan med Alexandra för att titta på en kanske blivande lägenhet till henne och kom nyligen hem. Slängde mig direkt i sängen. Ikväll blir det utgång.
 

Bakis-söndag.

Hade världens roligaste kväll igår. Det första som händer när vi kommer in är att en kamera kommer upptryckt i ansiktet, fort som fan vänder jag mig därifrån, för att bli dragen tillbaka av tjejerna.. Tacket man får för att man ställde upp på bild är att man ser ut som en jävla i.d.i.o.t., en häxa med världens största näsa. Att man kan lyckas bli så ful. Mår dåligt. Hatar vimmelbilderna.
Så. Nu har jag fått ur mig det.

Dansade återigendenna lördag tills lamporna tändes. Vaknade tidigt imorse med världens huvudvärk. Valde att försöka sova bort den i några timmar till.. Resulterade i att jag vaknade alldeles för sent. Jag som fått en perfekt dygnsrytm. Då var den förstörd.

Har varit förbi i lägenheten och fixat lite. Ätit spicy hot men är hungrig igen. Det här med att vara bakfull men samtidigt försöka gå ner i vikt är ingen bra kombination.

Ska fortsätta kolla på big brother nu.




Party-lördag.

'
Bjuder på en gammal men väldigt passande bild då jag så fort jag gjort mig iordning, ska gå hem till Emelie för att sedan bege oss till Natha på förfest. En partylördag i vanlig ordning vill säga.


Lördagsmorgon.

Ligger fortfarande i sängen då en viss person inte riktigt vill gå upp ännu.. Hade tänkt att gå lite på stan alternativt ta en promenad beroende på vädret. Jag gissar på att det är molnigt eller så är hans persienner alldeles för bra för att låta solen lysa igenom, vad vet jag..

Är livrädd över att jag kommer få stora ärr på armen där jag brände mig. Andreas säger det är 99% chans. Vill typ gråta, så fult! Tur att det inte gör ont nu iallafall, men ser inte så fräscht ut med en massa blåsor osv.

Nåväl, den som lever får se.


Möbler.

Blev väckt alldeles för tidigt imorse, Leta möbler återigen stod på schemat. Var överallt och ingenstans, det lönade sig ju. Blev med soffa, soffbord och matbord! Då var det ju nästan klart. Jobbat några timmar nu ikväll. Fick en liten brännskada. Tack för det.. rätt så skönt. Fredag imorgon var det också. Hur kan veckorna gå så fort? Herregud. Snart är man gammal. Ska jobba lite då med och bara göra absolut ingenting med killen senare på kvällen. Har inte hunnits med att träffas på hela veckan. Och snart är det lördag! Ledig helg!




Ikea.

Har hållt igång hela dagen, helt slut. Kom hem med mest småsaker från Ikea, Varken möbler eller soffa.. Fortsätter jakten imorgon.

Satte upp mitt namn på dörren idag. Känns läskigt, vill helst vara anonym.

Längtar till helgen, längtar efter Martina. Ska fortsätta titta på tv nu och sedan sova.


Valentines day.




Ja, ni vet ju hur min dag skulle se ut - frukostmys med B-friend, tvätta,träna,tvätta, göra sig iordning och SÅ snart, ut och äta med flickvännerna som Linnea så fint kallar det.

En himla mysig dag tycker jag. Imorgon åker jag till Ikea, kommer förmodligen inte komma hem med något med min b.e.s.l.u.t.s.ångest , Måste skärpa mig. Snart inflyttning ju!


En fin dag.

Har varit iväg i olika möbel-affärer hela dagen. Det är inte lätt inte. Snarare tvärtom. Ett rent helvete skulle jag vilja säga.

Har suttit nu ikväll och pysslat med en alla♥dag present tillsammans med min lillebror. Likadana presenter till våra kära. Jag dör så sött. Garvat ihjäl mig, det blev skitfult. Tanken som räknas, right?

Ska träffa killen imorgonbitti. Mysa och tvätta måste jag göra! Han åker till jobbet och jag åker och träffar min andra kärlek Linnea. heheh. Ska träna. På kvällen går vi ut ett gäng tjejer och käkar. Kommer nog bli en jättebra dag.




Alkohol.

Ligger i sängen och tänker tillbaka på helgen. I vanliga fall hade ungefär halva kvällen försvunnit ur minnet då jag alltid lyckas dricka ett eller två glas för mycket. Detta leder oftast till en förjävla ångest.
Men i lördags skötte jag mig fint. När vi gick på drottninggatan efter stängning sa jag " Gud var skönt det är att gå hem nykter "

Jag minns hela kvällen och det finns inte en gnutta ångest. Jag hade kontroll över mig själv och gjorde ingenting jag önskat gjort ogjort.

Vad lite alkohol kan förändra personer,

Jag bad Linnea om att alltid se till så att jag håller mig i detta skick framöver!
Kanske inte lika roligt, men värt det dagen efter.

Dags att gå upp ur sängen och fånga dagen. Puss!


Tack för en awesome kväll.



Söndag.

Igår blev det efter mycket om och men en utgång tillsammans med Linnea och Maja. Innan det åt jag två rätters hemma hos pojkvännen, för att sedan vara några tjejer hos Maja för vin och skitsnack!

Kom precis hem och la mig direkt i sängen.. Sov alldeles för lite inatt, och hela veckan.

Efter jobbet åkte vi till lägenheten, skrev på papper och fick nycklar. Spännande.

Är ledig i två dagar och det ska bli hur skönt som helst.


I love my job.

Tog ett extrapass idag och gick upp vid 05.00, när jag sedan slutade för dagen stannade jag kvar i ytterligare en till två timmar bara för att.

Sanningen var den att jag inte ville åka hem och vara ensam samt att Linnea var på jobbet. Fick även lite gjort i värdinna-boken.


Igår fyllde Martina år, Grattis! ♥ Därför lägger jag in denna bild från utgången i lördags. Världens sötaste tjejer!


En as bra lördag.

Hade en väldigt lyckad kväll igår tillsammans med Sophia och Martina. Stod kvar och dansade tills lamporna tändes. Det, var länge sen.


Syskonkärlek.

Sitter i bilen på parkeringen utanför jobbet, ska snart åka hemåt. Smsade precis min bror och frågade om han kunde komma hem och sova över hos mig, tror han är hos en vän och jag Saknar honom.

I helgen är jag ledig.. Två dagar när det gäller lördagar och söndagar går alldeles för fort. Ska försöka ta vara på tiden ( vet att jag kommer ägna hela söndagen åt att vara bakfull )


.

Jag skrev nyss en bok, om Allt. Och inget kom upp?!?!? Tack som fan. / jävligt arg tjej


Natt-inlägg.


RSS 2.0