Natt.

Godkväll! Kom precis hem från en stängning (vi blev klara i tid men stod och snackade skit efteråt)

Det gick bra idag trots världens baksmälla. Vi var ett gäng tjejer och killar hemma hos Linnea igår och drack lite innan vi gick till Hugo. Jätterolig kväll! Fick man sota för..
Innan jobbet idag träffades jag Linnea och Maja över en frukost/lunch/middag men sen vart de raka vägen hem för att inta sängen igen. Ska tänka mig för på Lördag. Försöka. Orkar inte må såhär kasst dagen efter en utekväll!

Sov gott.


Felskrivet nedanför.

Blev lite fel med svenskan där nere i inlägget, orkar inte sätta på datorn för att rätta till det såhär sent dock. Puss!


Helt vanlig tisdag.

Lunchat och shoppat med mamma innan idag det var dags för personalmöte.
Nu ikväll har jag hängt med några jobbtjejor hemma hos Maja. Så mysigt!

Har precis ätit väldigt sen kvällsmat med b-friend. Dags för sängen.


Löne-lördag.

Kom precis hem från Cromwell där det blev mat och öl med tjejerna. I varannan lägenhet spelades musik och högljudda människor hördes ända ner på gatan. Det bästa av allt är när huset mittöver hörs mest utav alla.. Och där låser jag upp dörren i min ensamhet, redo att möta sängen för att sjunka in i drömmarnas land. Känns ansvarsfullt och till en viss del skönt..
Löning+puls= fullt med folk. Malin+fullt med folk= kaos. Finns det något värre än ett dansgolv så fullt att man inte behöver röra på sig, då man dansar (knuffas omkring) ändå!?

Dock så vet jag, Hade det inte varit för att jag börjar 09.30 imorgon så vet jag att jag med skulle suttit på en förfest med en vinflaska, försöker verkligen inte lura i någon något annat.

Ha lite extra kul för mig ikväll.


Misslyckad mat.

Kul kväll igår, kom dock hem väldigt sent, så det är inte lika roligt idag..

Var precis och handlade lite, skulle laga pasta med pesto - smakade skit, tog några tuggor och kastade allt. Det var ju inte "lite" spagetti jag hade råkat gjort heller.. Hela tallriken svämmade över.

Ska äta mina chips istället.


Frukost-mys.


image description
Ringde och väckte en sliten Linnea som var ute på äventyr igår, bjöd henne hit på lite frukost och skvaller. Nu är hon hemma och förhoppningsvis sover, Medans jag har städat hela lägenheten.. Dammat, dammsugit och diskat. Tog väl ungefär 15 minuter. Ingen big deal.


Fredag.


 
Kom precis innanför dörren efter ett kvällspass på jobbet. Tidigare idag åt jag lunch med två tjejer jag inte sett på väldigt länge, kunde ju inte bli annat än trevligt.

Har hunnit med att smörja in mig med brun utan sol då jag ska träffa Emelie imorgon som varit i Thailand i 2 veckor.. Haha. Som ni ser ovan har jag en ny fet spegel. Perfekt till "spegel-bilder", synd bara att min Iphone 3 inte har en bra kamera. Alltid ska det vara nåt va.

Hur som helst. Har varit en fantastisk fredag trots dåligt väder. Nu är det ledig helg som gäller! Ni vet ju vad som händer då. Puss och kram.



Bra dag.

Har sen jag flyttade in i Söndags haft folk omkring mig hela tiden.. Linnea har tex. än så länge kommit förbi här varje dag. I förrgår hade hon med sig katta, även Ante kom hit + min familj. Igårkväll var det jag, Ante och Lelle som låg i soffan hela kvällen.. Imorse ville Martina komma och titta (fick även hjälp med att packa upp, och ja, Linnea kom med♥) Så fort dem gått härifrån så byttes sällskapet ut mot Alexandra. Mormor, Mamma, min bror samt hans flickvän har jag också hunnit med att haft som besök, dem gick nyligen härifrån.

Nu sitter jag själv i soffan och äter bullar som mormor lämnat. Taco+spelkväll stod på schemat med några vänner, men jag blir nog kvar hemma.. Pratades även om en utgång med Alle, men då vi varken har dricka eller biljetter så blir det nog inget utav det heller.

Fin dag. Fina vänner.

Glad tjej.



Sömn?

Undrar lite vad problemet är, slutade vid 00 igårkväll och tog en promenad hem till nya lägenheten där jag nu sovit första natten.. Hur som, somnade inte förens vid 02 och vaknar låångt innan kl 10, helt slut i både kropp och huvud men kan verkligen inte somna om.. Är så himla ljust i rummet också!

Soffan kommer iallafall om några timmar, ligger bara och väntar så jag kan förflytta mig från sängen för att se på tv! Vill liksom inte sitta på en stol, oskönt!


Aldrig mer.

Ibland då och då, på radion eller som nu i detta fall - på tvn i programmet the voice , kommer låten upp och saker och ting (känslor, minnen) väcks snabbt till liv igen. Pausar alltid låten eller byter kanal. Vill aldrig mer behöva höra.


Sick and tired.



För det första.
Jag är ledig och har spenderat hela dagen i sängen, sjuk
För det andra.
Det är min jobb-helg och jag förlorar en massa pengar på att inte orka gå dit.
För det tredje.
Jag ska/skulle varit färdigflyttad i helgen.


Det sket sig ju kan man säga.

Det posetiva i det hela är att jag får se Melodifestivalen imorgon kväll.

Typiskt.

Är det inte så jävla typiskt. Dagen vi bådar är lediga, spikar datum för träning - så blir jag sjuk. Det måste vara psykiskt. Ligger och tittar på bb, är uttråkad, somna nu Malin.. Vakna upp till en ny fin dag med fina vänner. Både Linnea och Sophia är lediga med mig imorgon. Skitbra.


Update.

Har inte skrivit på ett tag nu. Hade ju ledig helg så var på inflyttningsfest hos en kille på jobbet i lördags, Så kul! Igårkväll hängde vi tjejer hos Linnea och åt kebab. Ligger just nu i soffan hos Ante, vi spelar draw something mot varandra! Fick reda på den appen igår och är lite beroende..

Ska snart gå och lägga mig. Började jobba väldigt tidigt imorse. Puss och kram!


Grym kväll.

Hade en grym kväll med tjejerna och Stefan igår, precis som förra veckan. Kom i säng väldigt sent vilket resultera i att jag hade varit vaken ungefär ett dygn. Trots det vaknade jag ändå runt 08 imorse.. Tvingade mig såklart till att sova vidare..


Har varit och köpt en massa flyttkartonger och lite annat. Har börjat med att slänga ner halva garderoben i svarta sopsäckar så nu får jag börja om från början igen..

Åker snart till jobbet för en stängning.


RSS 2.0